В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

У суворих рамкахЗа результатами опитування HeadHunter, у 74% роботодавців жорстко регламентовані години приходу на роботу, приблизно в половині опитаних компаній (54%) - також час відходу. У кожній третій компанії на обід відводиться строго певний час.

Жорстку регламентацію в годинах приходу на роботу більшість працедавців пояснюють питаннями ефективної комунікації (58%), мотивації і стимулювання співробітників (32%). Ті, хто встановив для своїх співробітників плаваючі години приходу на роботу, упевнені, що це мотивує персонал працювати краще (40%). Кожна четверта компанія, де регламентація на прихід скасована, керується тим, що в кожної людини є свої «ефективні» години роботи. Цікавий факт: самі співробітники, у кого фіксований час початку робочого дня, в більшості своїй (52%) вважають це виправданим. 27% з радістю відмовилися б від подібної практики. За словами 27% працівників, якби керівництво перейшло на плаваючий графік, їх продуктивність праці збільшилася б.


Получите за 15 минут консультацию юриста!