В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Шлюби укладаються на небесах, а руйнуються на землі. Коли припиняється подружжя, починається поділ майна після розлучення і це викликає багато суперечок. Навіть якщо квартири в шлюбі купив під час шлюбу, а дружина не працювала, наприклад, сиділа з дітьми, то і вона має право на частину нажитих матеріальних активів.

Якщо ви задумалися, як зробити поділ квартири при розлученні, значить настав час звернутися на сайт. На сайті даються відповіді платно і безкоштовно. Мотивовану відповідь з посиланнями на закон даємо в обох випадках.

Плюси платного відповіді:

Комплексний аналіз проблеми.

Швидкий відповідь по інформаційному каналу або по телефону.

Повна конфіденційність інформації.

Розбір ситуації і в складних майнових претензії.

7 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО ЮРИСТІВ:

1. Допомога в розділі спільного нажитого майна.

Квартира та будинок стає головним об'єктом суперечок. Розлучення з розділом квартири – складне завдання.

Супровід юристів при розділі включає:

ведення переговорів з колишнім чоловіком;

консультації щодо спірних питань;

складання угод, що регулюють поділ активів;

ведення справ у суді;

виконання рішення суду: взаємодія з приставами, реєстрація нерухомості на клієнта, супровід виконавчого провадження.

2. Допомога у вирішенні проблем, пов'язаних з розлученням.

Розділ квартири або будинку при розлученні — процес складний. Доводиться доводити, що відноситься до особистих активів подружжя. Це відноситься до випадків дарування грошей від родичів. Добре, якщо збереглися квитанції з банку про переказ грошей. Якщо доказів немає, юрист використовує свідчення свідків, зіставляє час подій.

3. Уникнути продажу цінностей з метою приховання від розділу.

Щоб не допустити реалізацію нерухомості, сімейний адвокат складе докладний опис і заявить до суду про накладення арешту на загальне. Обґрунтує клопотання нечесними намірами або діями чоловіка з метою не допустити розділа.

Арешт нерухомості захистить права клієнта, не дасть зробити недобросовісну угоду.

4. Допомогу після продажу будинку або квартири.

Фіктивний продаж – це угода, в яку вступає чоловік (дружина), щоб майно не дісталося після розлучення чоловікові. Наприклад, колишній чоловік продав автомобіль, який купив разом з дружиною, щоб не ділити його.

Без допомоги адвоката тут не обійтися. Фахівець оцінить і збере докази для підтвердження фіктивності продажу. Роль грає: коли розлучилися, коли продана машина, дата проживання окремо, місця реєстрації подружжя, свідчення.

Наші адвокати грамотно вибудовують стратегію захисту інтересів постраждалої сторони. Практика судів показує, що довести фіктивність продажу нелегко. Ми допоможемо скласти позовну заяву про розподіл цінностей і стягнути половину вартості.

5. Розділ борги по іпотеці.

Навіть, якщо іпотеку взяв до шлюбу чоловік і оформив житло на себе, то її доведеться ділити по часткам. Немає сумніву, що виплачувати іпотеку удвох легше, ніж робити це на самоті. Але попереджаємо, краще підстрахуватися і зберегти чеки, квитанції про зроблені вами платежах.

Надійніше зберігати оригінали документів. Виплати по іпотеці до і після шлюбу впливають на частки в квартирі кожного чоловіка. Адвокати розробляють тактику захисту клієнта, ведуть у суді справи про розділі нерухомості.

6. Розділ бізнесу між колишнім подружжям.

Вартість бізнесу, яку прописали в статутному капіталі, значно зростає, якщо він успішний. Тому гостро постає питання розділу. Допомогу в цій справі знадобитися, якщо після розлучення чоловік і дружина так і не прийшли до спільної думки.

Адвокат допоможе укласти угоду про розподіл прописати в ньому розміри компенсацій. У разі якщо згоди немає, звертається до професійного оцінювача. Оцінювач згідно статтi про оціночної діяльності, визначить точну вартість частки, яка включається майно, яке підлягає поділу.

7. Складання шлюбного договору.

Шлюбний договір складається до чи після шлюбу. В цьому процесі буде потрібно допомога фахівця по шлюбу. Він грамотно складе договір, передбачить у ньому спірні моменти.

Окрему увагу приділить, як розділиться між подружжям спільне майно у випадку розлучення. Якщо чоловік пропонує підписати договір, не поспішайте. Надайте спеціалісту можливість зробити аналіз документів і попередити про можливі ризики.

У сімейних справах, пов'язаних з розподілом майна, тільки професійний юрист може розв'язати проблему.

Адвокати сайту грамотно і чітко виробляють тактику захисту та професійно захищають інтереси клієнтів в суді. Якщо ви стали учасником спору про поділ майна, надійним помічником стане грамотний юрист. Він допоможе знайти вихід з заплутаного спору, прийти до згоди в процесі розділу.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!